Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Foshan Homedeco Metal Co., Ltd. 86--17328097819 export@homedecos.cn

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Norm van 6063 Aluminiumprofielen

Norm van 6063 Aluminiumprofielen

May 21, 2021

laatste bedrijfsnieuws over Norm van 6063 Aluminiumprofielen  0

 

6063 de aluminiumlegering wordt wijd gebruikt in het kader van de bouw van aluminiumdeuren, vensters en gordijngevels. om ervoor te zorgen dat de deuren, de vensters en de gordijngevels de weerstand van de hoge winddruk, assemblageprestaties, corrosieweerstand en decoratieprestaties hebben, zijn de uitvoerige prestatie-eisen van de profielen van de aluminiumlegering veel hoger dan die in de normen van het de industrieprofiel. Het behoort tot de al-MG-Si reekslegering en heeft een brede waaier van toepassingen, vooral in de bouwnijverheid, die van deze legering onafscheidelijk is. Het is de het beloven legering. Goede corrosieweerstand, uitstekende lasbaarheid, goede koude bruikbaarheid, en middelgrote sterkte.

 

 

Het materiaal van de aluminiumlegering. De belangrijkste het legeren elementen zijn magnesium en silicium, die uitstekende verwerkingseigenschappen, uitstekende lasbaarheid, extrudability en galvaniserende eigenschappen, goede corrosieweerstand, hardheid, het gemakkelijke oppoetsen, kleurenfilm, en uitstekende het anodiseren gevolgen hebben, die typische Uitgedreven legering zijn. 6063 profielen van de aluminiumlegering worden wijd gebruikt in bouwprofielen, irrigatiepijpen, voertuigen, banken, meubilair, enz. toe te schrijven aan hun goede plasticiteit, gematigde thermische behandelingssterkte, goede lassenprestaties, en schitterende oppervlaktekleur na het anodiseren behandeling. Buizen, staven en profielen worden gebruikt voor, liften, omheiningen, enz. die

 

Het is een laag-gelegeerde al-MG-Si reeks hoge plastic legering. Heeft vele waardevolle eigenschappen:
1. Versterkt door thermische behandeling, hoge effecthardheid, ongevoelig aan inkepingen.
2. Met goede thermoplasticity, kan het in diverse vormen met complexe structuur worden uitgedreven, thin-walled en hol bij hoge snelheid, of in complexe smeedstukken worden gesmeed. De dovende temperatuurwaaier is breed en de het doven gevoeligheid is laag. Na uitdrijving en smeedstuk het demoulding, zolang de temperatuur hoger is dan de het doven temperatuur, kan het door water het bespuiten of penetratie worden gedoofd. Thin-walled delen (δ<3mm> 3. Uitstekende lassenprestaties en corrosieweerstand, geen spanningscorrosie het barsten tendens. Onder de hitte-te behandelen aluminiumlegeringen, is de al-MG-Si reekslegering de enige legering die geen spanningscorrosie het barsten heeft.
4. Na verwerking, is de oppervlakte zeer vlot en gemakkelijk te anodiseren en te kleuren. Het nadeel is dat na het doven, als het bij kamertemperatuur voor een periode wordt geparkeerd, het verouderen een nadelig gevolg op de sterkte zal hebben (parkereneffect).

 

laatste bedrijfsnieuws over Norm van 6063 Aluminiumprofielen  1


Productgebruik:


1. De toepassing van strook wordt wijd gebruikt in decoratie, verpakking, bouw, vervoer, elektronika, luchtvaart, ruimte, wapens en andere industrieën.


2. Het ruimtevaartaluminium wordt gebruikt om vliegtuigenhuiden, fuselagekaders, balken, rotoren, propellers, brandstoftanks, opruimend en landingsgestelpijlers, evenals de ringen van het raketsmeedstuk, ruimtevaartuig het opruimen, enz. te maken.


3. De aluminiummaterialen voor vervoer worden gebruikt in de materialen van de lichaamsstructuur van auto's, metroauto's, spoorwegpersonenauto's, hoge snelheidspersonenauto's, deuren en vensters, planken, automobiele motoronderdelen, airconditioners, radiators, lichaamspanelen, wielen en zeematerialen.


4. De aluminiummaterialen voor de verpakking van alle-Aluminium gemakkelijk-open blikken worden hoofdzakelijk gebruikt als metaalverpakkingsmaterialen in de vorm van dunne platen en folies om blikken, deksels, flessen, vaten, en verpakkende folies te maken. Het wordt wijd gebruikt in de verpakking van dranken, voedsel, schoonheidsmiddelen, geneesmiddelen, sigaretten, en industrieproducten.


5. De aluminiummaterialen voor druk worden hoofdzakelijk gebruikt om PS platen te maken, en de op aluminium-gebaseerde PS platen zijn een nieuw type van materiaal in de drukindustrie voor geautomatiseerde en plaat die maken drukken.


6. Aluminium voor architecturale decoratie. De aluminiumlegering wordt wijd gebruikt in de bouw van kaders, deuren en vensters, opgeschorte plafonds, decoratieve oppervlakten, enz. wegens zijn goede corrosieweerstand, voldoende sterkte, uitstekende procesprestaties en het lassen prestaties. Zoals diverse architecturale deuren en vensters, profileerden de aluminiumprofielen voor gordijngevels, de panelen van de aluminiumgordijngevel, panelen, geruite panelen, kleur met een laag bedekte aluminiumpanelen, enz.


7. De aluminiummaterialen voor elektronische toestellen worden hoofdzakelijk gebruikt op diverse gebieden zoals busbars, luchtdraden, leiders, elektrocomponenten, ijskasten, airconditioners, en kabels. Specificatie: ronde staaf, vierkante staaf.

 

laatste bedrijfsnieuws over Norm van 6063 Aluminiumprofielen  2laatste bedrijfsnieuws over Norm van 6063 Aluminiumprofielen  3laatste bedrijfsnieuws over Norm van 6063 Aluminiumprofielen  4