Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Foshan Homedeco Metal Co., Ltd. 86--17328097819 export@homedecos.cn

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - De aluminiumprijzen namen scherp in de eerste helft van 2021 toe

De aluminiumprijzen namen scherp in de eerste helft van 2021 toe

May 21, 2021

 

De aluminiumprijzen namen scherp in de eerste helft van 2021 toe, van US$2,400 tot US$3,000 in Mei. Wat veroorzaakte de prijs van aluminium om zo snel toe te nemen?

 

laatste bedrijfsnieuws over De aluminiumprijzen namen scherp in de eerste helft van 2021 toe  0

 

Men begrijpt dat volgens de persconferentie van Internationale het Aluminiumweek van China, de Non-ferro de Metalenindustrievereniging van China erop wees dat er verscheidene redenen voor deze ronde van de prijsverhoging van het Aluminium van Shanghai zijn:

 

1 macropolitiekeffect

 

Tijdens het de Lentefestival, versterkt Lun Aluminum. Enerzijds, viel de de dollarindex van de V.S., en anderzijds, daalden de externe voorraden tijdens het de Lentefestival. Bovendien is het opmerkend de moeite waard dat de recente epidemie overzee tekens van het verlichten heeft getoond, en het aantal nieuwe bevestigde gevallen van nieuwe kronen in de Aanzienlijke daling van Verenigde Staten en de dageraad van globaal economisch herstel zijn positief voor aluminiumprijzen. US$1.9 triljoen epidemisch die hulpplan op de efficiënte bevordering en het gebruik van vaccins wordt toegevoegd, de epidemische situatie verbetert, zou het economische herstel moeten versterken, en het beleid van de infrastructuurstimulus zou moeten de uitbarsting van de metaalmarkt bevorderen. Anderzijds, brak de inflatie die meer dan verwacht handel drijven uit, en de bulkgoederenmarkt luidde een sterke stijgende cyclus in.

 

In eigen land, volgens onderzoeken, zijn er vele migrerende werknemers in Guangdong. De meeste arbeiders gaan voor het Nieuwjaar naar huis. Slechts op zijn plaats blijft een zeer klein aantal arbeiders. De verwerkingsbedrijven zouden moeten het werk tussen het tiende van de eerste maand en vijftiende van de eerste maand beginnen. De meeste arbeiders in Henan zijn plaatselijke bewoners, en de belangrijkste factoren die het werkende tarief beïnvloeden zijn orden en fondsen. De orden van dit jaar hebben goed gepresteerd, en het aantal orden die niet de machine hebben overgegaan is hoger dan in vorige jaren; de fondsen zijn gedeeltelijk opgelost door middel van beloften, en de productie in dit gebied is vrij goed in vergelijking met vorige jaren. Het aandeel migrerende werknemers die het Nieuwjaar in Oost-China vieren is hoger dan dat in andere gebieden. Na de vakantie van het de Lentefestival, is de snelheid van het hervatten van het werk verheugend de moeite waard op.

 

 

2 hoge levering van gesmolten aluminium, lage inventaris van uitgedreven aluminiumbaren

 

Volgens de industriebronnen, is één van de redenen voor de verhoging van aluminiumprijzen het logistiekknelpunt, en dit probleem kan niet op korte termijn worden opgelost. Aangezien het huidige aandeel van de productie van de aluminiumbaar daalt, hoewel de algemene levering van elektrolytisch aluminium is gestegen, is de levering van aluminiumbaren gedaald.

In Januari 2021, was de gewogen verhouding van het aluminiumwater van de aluminiumindustrie 64,61%, wat slechts 3,61% lager dan de vorige maand was; d.w.z., was de maandelijkse verhoging van aluminiumbaren ruwweg 120.000 ton, een jaarlijkse daling van ongeveer 180.000 die ton met vorige jaren wordt vergeleken.

 

In termen van inventaris, wordt de huidige sociale inventaris lichtjes geaccumuleerd, en het overschreed 1 miljoen ton na de vakantie, die met marktverwachtingen overeenstemt. Na de vakantie, is de geaccumuleerde inventaris van de fabriek binnen de waaier van 11.47-235.5 miljoen ton, die vrij klein vorig jaar in vergelijking met dezelfde periode is. Volgens statistieken, vanaf 18 Februari, was de sociale inventaris van elektrolytisch aluminium 901.000 ton, en tijdens het de Lentefestival, werd 126.000 ton geaccumuleerd. Wuxi, van Nanhai en Gongyi-gebieden droegen tot de belangrijkste verhoging bij. Tijdens dezelfde periode vorig jaar, was de sociale inventaris van elektrolytisch aluminium 116,20 ton, wat die elektrolyse toont de levering van aluminium niet zo snel zoals de vraag is, en de cumulatieve waaier van sociale inventarissen niet zo goed zoals vorig jaar is, wat de stijging van aluminiumprijzen zal helpen.

 

 

3 binnen de productiecapaciteitcontrole van Mongolië

 

Volgens marktnieuws, zal het Binnengebied van Mongolië capaciteitscontrole op elektrolytisch aluminium met hoger energieverbruik toe te schrijven aan het nalaten uitvoeren om het doel van de energieverbruik „dubbele controle“ te voltooien; de marktgeruchten zijn dat de elektrolytische aluminiumondernemingen in oostelijk Binnenmongolië niet aan de algemene energieverbruiknorm in het autonome gebied in 2020, zullen voldoen of productie kunnen verminderen, rapporteert men dat het inleidende plan van Jinlian, Huomei en andere elektrolytische aluminiumondernemingen productie op een onderhoudsbasis zal verminderen, en de jaarlijkse productiecapaciteit van het volledige oostelijke Binnengebied van Mongolië kan bij ongeveer 100.000 ton worden beïnvloed.

 

 

4 aanbodzijde

 

Volgens gegevens van de Nationale Dienst van Statistieken, in December 2020, was de elektrolytische het aluminiumproductie van mijn land 3,268 miljoen ton, een stijging van 2,70% maand-op-maand, een stijging van jaarlijkse 7,60%, en een jaarlijks groeipercentage van 8,3 procentpunten hoger dan het vorige jaar. Vanaf Januari aan December 2020, was de cumulatieve productie van mijn land van elektrolytisch aluminium 37,08 miljoen ton, een stijging van jaarlijkse 4,90%, en het jaarlijkse groeipercentage was 5,8 procentpunten hoger dan het vorige jaar. In termen van productiekosten, was de gemiddelde productiekost van elektrolytisch aluminium deze week 13,531.16 yuan/ton, en de gemiddelde winst van elektrolytisch aluminium was 2,168.84 yuan/ton, die een verhoging van 526,38 yuans/ton van vorige week was. De productiekost van elektrolytisch aluminium deze week was op het laagste niveau in 5 jaar, en de rentabiliteit van elektrolytisch aluminium was op het hoogste niveau in 5 jaar. Hoewel de rentabiliteit van elektrolytisch aluminium op een hoog niveau is, is de versie van productiecapaciteit in het zuidwestengebied niet zoals verwacht. Globaal, is het groeipercentage van elektrolytische aluminiumlevering niet zo snel zoals het groeipercentage van de vraag, en de grondbeginselen van de aluminiummarkt zijn aan de hoge kant.

 

Om samen te vatten, enerzijds, is de epidemie overzee vertraagd en Lun Aluminum heeft, het opvoeren Shanghai Aluminium versterkt; anderzijds, is de versiesnelheid van binnenlandse elektrolytische aluminiumproductiecapaciteit niet zo snel zoals de snelheid van de de vraagterugwinning, die in sociale inventarisaccumulatie resulteren die minder dan verwacht is. Bovendien dit Nieuwjaar op zijn plaats“ initiatief jaar van mijn land zou het het „moeten stroomafwaartse bedrijven toelaten om het werk en productie snel te hervatten, en de consumptie kan niet in buiten het seizoen langzaam zijn.